Dezvoltare personala

Sesiuni de Life Coaching, Coaching NLP, meditatii de transformare interioara, depasirea limitelor, cariera, armonizarea relatiilor, depresii, anxietati, fobii,atacuri de panica, relatia cu sine, armonia in cuplu, echilibrul dintre energia feminina si masculina, activarea potentialului. Consiliere și coaching pornind de la procese de optimizare de nivel "adolescent" si "start în cariera" pana la nivel de "executiv coaching". Cursuri de dezvoltare personala folosind concepte din Analiza, terapie prin arta (mandale), meditatie si bioenergie. Transformarea personală şi socială, arta leadershipului.Training-uri de Formare de Formatori, antreprenoriat social, comunicare si relatii publice. Alegand sa lucrati cu un Coach, va puteti astepta la rezultate puternice in dezvoltarea dvs. personala:
  1. Sa va clarificati obiectivele si le impliniti. Sa construiti relatii mai puternice. Va veti vedea relatiile personale imbunatatindu-se considerabil. Si veti simti o pace interioara atunci cand relatiile nocive vor disparea.
  2. Sa rezolvati probleme dificile, fie​ ele probleme la serviciu sau personale, Coach-ul va va acompania sa gasiti solutii.
  3. Identificati si eliminati obstacolul mental principal din viata dumneavoastra, care sta in calea succesului personal si/sau profesional!
  4. Sa va schimbati viata permanent in mod pozitiv. Va garantam ca veti experimenta schimbarea pozitiva, indiferent de problema.