Andreea Neagu

Alege sesiune sau programare
150 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Psiholog clinician, Psihoterapeut, Trainer Parenting

Andreea Neagu

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar -
  -
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm -
  -
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 32 ani
 2. Specializări si formări: Psiholog clinician si psihoterapeut integrativ acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu competente: , -evaluare psihologica, , -consiliere psihologica, , -psihoterapie adult, copii si adolescenti, familie si cuplu,, - terapie comportamentala pentru tulburarile de dezvoltare (Tulburare de Spectru Autist), , Formari: , Formare in Consilierea Experientiala a Copilului, Cuplului si Familiei (Universitatea Bucuresti, Master "Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si familei), Formare in Psihoterapia Integrativa a adultului (Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa), Formare in Psihoterapia Integrativa a copilului si adolescentului (Institutul European de Studii pentru Terapia Copilului si Adolescentului), Formare in Terapia sistemica cuplu, copil, familie (Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei), Formare in "Parenting by Connection" (Hand in Hand Parenting Association), Formare in Interventii terapeutice in recuperarea copiior cu Tulburare de Spectru autist (Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania), , http://thebestasthmaremedies.com, http://thebestmusclerelaxers.net.

Experiență profesională

 1. Experienta de peste 7 ani in lucrul cu familiile si copii, adolescenti si adulti. In prima parte a experientei profesionale am lucrat cu copii si adolescenti cu Tulburari din Spectrul Autist, urmand ca ulterior sa imi largesc domeniul de activitate catre zona de psihoterapie pentru copii, adolescenti, familii. Lucrez si cu grupuri de copii si adolescenti, oferind servicii de dezvoltare personala sau lucru pe dezvoltarea abilitatilor sociale, atat in mediul scolar, cat si in practica privata. De asemenea, realizez sesiuni de parenting, individuale sau de grup.
 2. In psihoterapia individuala cu adultul lucrez in maniera integrativa

Despre mine

Pe plan profesional, rolurile mele sunt de psiholog si psihoterapeut. Prin prisma acestora, am ocazia să întâlnesc oameni. Si cred ca acest aspect definește cu adevărat ...