Camelia Stefan

Alege sesiune sau programare
200 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Life Coach NLP - Facilitator procese de transformare interioara pentru exprimarea potentialului autentic.

Camelia Stefan

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar -
  -
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm -
  -
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 49 ani
 2. Specializări si formări: Licensed Associate Life Coach (ICI), cu formare in coachingul individual si de grup, Master Practitioner NLP cu tripla acreditare internationala (IN, IANLP, SNPL), Consultant international "Panorama Sociala" - Lucas Derks, Trainer practicant de Inteligenta Spirituala., Alte cursuri: Regresie si Hipnoza, Terapie Subliminala- Dr Edwin Yager..

Experiență profesională

 1. Camelia Ștefan este Coach Nlp certificat ICI, are o experiență de peste 15 ani în Management turistic, ticketing și operațional în cele mai mari agenții din România. Și-a început propriul proces de transformare cu 14 ani în urma, și are peste 350 de ore de formare cu profesionisti consacrati in acest domeniu. Prin sesiunile de coaching antreneaza si insoteste persoane și grupuri să își transforme provocările în oportunități, să își recapete puterea personală pentru a se canaliza în direcția dorită. Abordarea pe care o folosește în sesiuni este o combinație unică de instrumente puternice de transformare: Nlp, Terapia Resurselor, Terapia Subliminala, regresie, meditație. Este pasionată de inteligența spirituală, de potențialul uman, iar subiectul Conștiinței este “copilul” pe care îl crește de mulți ani având o natură intuitivă, orientată spre abstract și sisteme.
 2. Sesiunile ei au la bază abordarea integrativă – totul a pornit logic și firesc fascinată fiind de procesul de individuare Jungian , proces pe care l-a aprofundat studiind filozofia lui Ken Wielber și alți consacrați în domeniu.

Despre mine

Las viata sa ma surprinda zilnic cu miracolul ei.