Eliza Biro

Alege sesiune sau programare
120 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Instructor Aware Parenting, Profesor

Eliza Biro

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar -
  -
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm -
  -
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 41 ani
 2. Specializări si formări: Facultatea de Litere din Craiova, secţia Română-Franceză, Masteratul în Comunicare şi Relaţii publice, din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare şi Relaţii publice, Bucureşti, participare la cursul „Dezvoltarea copilului și teoria atașamentului”, susținut de de prof. dr Ana Muntean, Instructor Aware Parenting (acreditare Aware Parenting Institute, California, USA, fondat de Dr. Aletha Solter), Formator acreditat CNFPA..

Experiență profesională

 1. Din experienţa îndelungată (peste 12 ani) a lucrului cu copiii (ca profesor de limba și literatura română) şi din interacţiunea cu părinţii lor, mi-am dat seama că insuccesul şi comportamentul provocator al acestora provin din mediul familial, astfel încât am început să caut instrumente pentru a-i ajuta pe părinţi să dezvolte o relaţie armonioasă cu copiii lor. Astfel s-a născut pasiunea pentru educaţia parentală şi în 2012 am pus bazele site-ului www.suntpitic.ro, menit să vină în sprijinul părinţilor aflaţi la început de drum. De atunci scriu articole, susțin cursuri, ateliere de parenting, consultații individuale.

Despre mine

Sunt pasionată de alternativele în educație și îmi doresc ca toți copiii să aibă parte de o educație pozitivă pentru a crește frumos și pentru a-și putea dezvolta ...