Iulia Blănaru-Maier

Alege sesiune sau programare
100 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Psiholog, Educator prenatal

Iulia Blănaru-Maier

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar -
  -
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm -
  -
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 35 ani
 2. Specializări si formări: Absolventă a Facultății de Filosofie, secția Comunicare socială și Relații publice (Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași) și a Facultății de Stiințe Socio-Umane, secția Psihologie unde urmez și un masterat in Psihologie clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie. În prezent sunt psiholog clinician cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din România și educator prenatal HypnoBirthing atest internațional.

Experiență profesională

 1. Absolventă a Facultății de Filosofie, secția Comunicare socială și Relații publice (Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași) și a Facultății de Stiințe Socio-Umane, secția Psihologie unde urmez și un masterat in Psihologie clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie. În prezent sunt psiholog clinician cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din România și educator prenatal HypnoBirthing atestat internațional.

Despre mine

După mulți ani de media (presa scrisă, televiziune, online) am conștientizat puterea uimitoare a întrebărilor cheie puse la momentul potrivit și mi-am dorit să le folo ...