Lila Vasilescu

Alege sesiune sau programare
100 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Trainer certificat Mindful Schools

Lila Vasilescu

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar -
  -
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm -
  -
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 38 ani
 2. Specializări si formări: In ultimii cinci ani, ca director al Fundatiei Verita lucrand cu copiii din medii defavorizate si cu nevoile lor, am intalnit multa suferinta si teama. Dar si multa speranta si aceeasi nevoie de conexiune sau mai simplu spus atentie si iubire. In prezent lucrez si cu copiii de la Scoala Verita unde consideram ca Inteligenta Emotionala este la fel de importanta precum Matematica sau Istoria si mi s-a confirmat din nou ca de mici copii cautam aceasta legatura in jurul nostru. Copiii ca si adulti au nevoie sa fie vazuti, intelesi si mai presus de toate iubiti neconditionat.

Experiență profesională

 1. In experienta mea de peste zece ani de organizare evenimente corporate, cultural-artistice sau caritabile am observat un lucru care mi s-a parut extrem de important: oamenii cauta mereu acea conexiune profunda cu ei insisi sau cu cei din jurul lor.
 2. Sunt trainer certificat si am urmat cursurile Mindful Schools din Statele Unite pentru a putea impartasi practica de Mindfulness cu copii si adolescenti.

Despre mine

De cand ma stiu am fost fascinata de super eroi si mi-am dorit sa fie atat de usor sa contribui la o lume mai buna. Nu am reusit sa devin un super erou dar am descoperit o sup ...