Marius Luca

Alege sesiune sau programare
100 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Explorare personala si dezvoltare umana prin practici de mindfulness

Marius Luca

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar -
  -
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm -
  -
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 41 ani
 2. Specializări si formări: Am început explorarea personală prin sedinţe de psihoterapie, am facut parte dintr-o grupă de dezvoltare personală prin psihodramă, apoi am urmat cursurile de conştientizare şi transformare interioară susţinute de Consciousness Quotient Institute. De asemenea am urmat cursul de consiliere în dezvoltare personală alături de Elena Cozma, în cadrul Centrului Confident. Deţin acreditarea de consilier în dezvoltare personală (eliberat de Autoritatea Naţională pentru Calificări). Sunt instructor de escaladă - facilitez cursuri de căţărare şi mindfulness la sala de escaladă Vertical Spirit si student al Facultăţii de Psihologie - Universitatea Ecologică., Am urmat cursuri şi continui practica de Mindfulness alături de Daniela Andreescu.

Experiență profesională

 1. De mai bine de 10 ani îmi urmez pasiunea de a căţăra în cele mai diverse locuri din ţară şi din lume. Din 2009 am dorit să împărtăşesc experienţa acumulată, începând astfel să ofer cursuri de iniţiere în escaladă.
 2. Din 2016 m-am alăturat echipei Şcolii Verita pentru a concepe şi implementa programe de educaţie integrală bazate pe practica mindfulness şi axate pe dezvoltarea inteligenţei cognitive şi emoţionale.

Despre mine

Te invit la o întalnire în care vom explora împreună prin dialog şi practica atenţiei conştiente cauzele suferinţelor şi insatisfacţiilor personale, precum şi căi ...