Razvan Pintea

Alege sesiune sau programare
90 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

LIFE & CAREER COACH

Razvan Pintea

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar -
  -
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm -
  -
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 48 ani
 2. Specializări si formări: Dețin certificări emise de Autoritatea Națională pentru Calificări pentru ocupațiile: Consilier pentru dezvoltare personală, Consilier vocațional, Manager proiect, Evaluator proiecte, Formator, Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene, Expert achiziții publice, Auditor în domeniul calității. Sunt absolvent al Universității Politehnice din București, Școala de Studii Academice Postuniversitare de Management, specializarea Management Strategic. Licențiat al aceleiași Universități, Facultatea Automatică și Calculatoare, specializarea Calculatoare, secția Arhitectura Sistemelor de Calcul. Am participat la numeroase alte formări în domeniile mai sus amintite.

Experiență profesională

 1. Sunt motivat să ajut oamenii din poziția de consilier, considerând că astfel contribui, în egală măsură, și la propria dezvoltare personală.
 2. Am avut privilegiul să acumulez o valoroasă experiență în lucrul cu oamenii, urmând o carieră ascendentă în Tehnologia Informației, de la nivel tehnic până la executiv de top. Am construit, motivat și condus numeroase echipe de specialiști, de toate vârstele, și am colaborat cu colegi din diverse culturi de pe glob.
 3. Public frecvent articole de dezvoltare personală și orientare în carieră pe blogul meu profesional precum și în alte site-uri de profil. Pasionat de ficțiune și filozofie, scrierile mele fost publicate și premiate în publicații internaționale de haiku în limba engleză.
 4. Și nu în ultimul rând, sunt soț și tată al unei familii fericite.

Despre mine

Eu te fac să gândești. Nu învăț pe nimeni nimic, fiindcă nu e nevoie. Adevărul este mereu în tine, dar câteodată trebuie ajutat să se nască. Aici ți-aș putea fi ...