Roxana Alexandra Popa

Alege sesiune sau programare
120 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Psihoterapeut, Psiholog clinician, Career&Executive Coach

Roxana Alexandra Popa

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar 19:30
  20:30
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm 19:30
  20:30
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 58 ani
 2. Specializări si formări: Psihoterapeut cognitiv comportamental si psiholog clinician cu drept de libera practica acreditat de către Colegiul Psihologilor din Romania, Coach & Trainer & Consilier de dezvotare personala - acreditat ANC. , Expertiza pornește de la procese de la evaluarea clinică până la terapia adecvată traumei, stresului, depășirii situațiilor critice (deces, divorț, necesitatea reorientării profesionale, etc)., optimizare activității mentale la copii și adolescenți. A experimentat cu succes poziția de ”mama&manager” și asigură consiliere pe zona de orientare în carieră, antrenând clienții pentru prezentarea optimă în interviuri și gestionarea emoțiilor, creșterea stimei de sine și optimizarea performanțelor., Desfășoară, de asemenea în cabinetul personal, activități în domeniul Terapiei ABA și a întârzierii de dezvoltare la copii. În anul 2012 a absolvit și formarea de nivel Master Practitioner în Coaching..

Experiență profesională

 1. Venind cu o vasta experiență din zona de business în 2008 a început călătoria pe tărâmul dezvoltării personale și de atunci a parcurs diverse formari ce au condus și la absolvirea Facultății de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu, continuată cu studiile de master din Programului de Master în Terapii Cognitiv Comportamentale.

Despre mine

Marcata fiind de citatul lui Wyne Dyer - When you change the way you look at things, the things you look at change - mi-am definit propriul stil de lucru si de viata prin con ...